Ett Trykk - Bursdagskort til svoges

Bursdagskort til svogeren min, Olav.

Motiv og stempler er fra Paper Artsy, Tags fra QK, Post-tekst-stempel ”varme klemmer og gode ønsker” fra Aud Design, eyelets, scrapper’s floss og metallringer fra Karen Foster, perler fra noen gamle perlekjeder jeg hadde liggende, tråd og knapper fra Panduro. Fontene jeg har brukt på forsiden (tagen) heter 2Peas High 5.


Zoomet detalj...


Forsiden, side 2 i notepaden...


Innsiden av kortet...


Tagen med bursdagshilsenen er Nested File Folders fra Coluzzle og teksten heter Sunnydale.


Personlig stempel på baksiden fra Krumelure


Zoomet detalj...


Ha en helmax høstdag videre!

Ett Trykk - Konfirmasjonsalbum

Dette er et konfirmasjonsalbum til mitt eldste tantebarn, Adéle (som forøvrig også er en ivrig kortentusiast).

Jeg har lagt albumet nedi en liten boks som opprinnelig inneholdt deilige karameller fra Belgia. Boksen er dekorert med samme mønsterark som er brukt i albumet.


Innsiden av boksen...


Forsiden av albumet er stemplet med bakgrunnsstempel og "til konfirmanten", er begge fra Soul Expression. Arket er "Small white dots on scarlet" fra The paper patch, dette har jeg brukt gjennomgående i hele albumet, samt baksiden. Bildet på forsiden er limt på en chipboard og lakkert over med glossy accent lim. Teksten "Adéle" er skrevet ut fra PC.


7gysies albumet inneholder 10 ark med lommer og disse er fylt med hver sin tag med et argument for hvofor hun får en 100 lapp hver av disse.


På utsiden/forsiden av kuveren står det et nr. 1, 2, 3, 4... Med påfølgende..fordi... deretter skal tagen trekkes ut for å lese argumentet (ex. 8, fordi...du fortjener det. 10, fordi..vi er så glad i deg).


100-lappen er puttet i en liten konvolutt som er stanset ut av en "folder flaps puncher" fra McGill Craftivity. På baksiden av hver tag står det et visdomsord.

Tagene er laget av Bazill kartong, walnut.


Albumet inneholder en rekke bilder av konfirmanten fra ulike stadier i livet. Hver kuvert er dekorert med diverse bagrunnstempler, en gjenstand/bilde/symbol som har med Adéles oppvekst å gjøre.


Det bildet som er brukt mest har jeg i tillegg laget et stempel av slik at hun evt kan bruke dette til takkekort. Dette har jeg laget ved hjelp av ImagePac.


Her ser dere et eksempel som er stemplet.

Ha en strålende høstdag videre!

Ett Trykk - Pengespann

Jeg fikk et tomt 1-liters spann fra en bransjekollaga fra Jotun. Tanken var å dekorere dette slik at én av mine kunder kunne få den til "pengeinnsamlingen" sin. Denne ideen er vel på ingen måte revolusjonerende, siden mange har dekorert malingsspann før meg, men siden jeg jobber i bransjen og vil gi en liten hilsen til min kunde, var det midt i blinken for min del.

Boksen har jeg dekorert med en passende mønsterark med penger på. Dette har jeg kjøpt på Nille. Jeg har inket runt kantene med Distress, Vintage Photo. Har også stemplet rundt på boksen med et 1-krone-stempel. Husker ikke helt hvor jeg kjøpte den, men dersom noen kjenner den igjen, er det bare å rope ut, så skal jeg selvsagt annonsere hvor den er å få fatt i. (Stemplet kan du få kjøpt hos Kreativ Hobby. Takk skal du ha Marianne). Etiketten er Clearstamps fra Norsk Stempelblad, Brun hyssing fra Cash & Carrie.


Myntinnkastet på toppen fikk jeg naboen til å fixe for meg (han holder på med oppussing, så det var "passende" å stikke bortom og spørre om hjelp).


Her har jeg brukt mine favoritt tags. Får mange spørsmål om hva disse heter og hvor jeg har kjøpt dem. Vel, det er et Qickutz rub-on sett. Jeg kjøpte de hos Bikuben på Strømmen.


Ha en strålende høstdag videre folkens.

Ett Trykk - Takk til trener'n!

Denne boksen er laget til håndballtreneren vår som takk for en flott sesong. Boksen er opprinnelig en metall Teabox som jeg fikk hos Kin Flicks for en stund siden.

Utsiden av boksen har jeg malt i klubbens farger med akrylmaling. Motivet er fra hÄnglar & stÄnglars sommerpakke. Motivet er malt med Distress. Ballstemplet fra Whispers, har jeg maskert og lagt bak hverandre som en haug med baller. Brun tråd og knapper fra Panduro. Tags fra QK. Fonten jeg har brukt heter Yanks Hand.

Zoomet detalj...

Her er en personlig hilsen og takk til trener'n...

Zoomet detalj...

Inni boksen har jeg laget en samling av hele troppen, alle med hver sin profil....slik at treneren ikke glemmer oss. Profiltagene har jeg laget selv i Word. Hadde tenkt å bruke de fra 7Gypsis, men de ble for store, så jeg måtte ”rekonstruere” den i passende størrelse.

Her er damene linet opp på rekke og rad...

Ha en finfin høstdag videre!

Ett Trykk - Mine fantastiske tantebarn

I augustutgaven av Ett Trykk fikk jeg det ærefulle oppdrag med å være gjesteartist. En fantastisk mulighet og et kompliment jeg knapt forstod omfanget av. Jeg ble så glad og stolt når jeg fikk forespørselen at jeg hoppa rundt og skreik som en tenåringsjente fullstappet med hormoner!! Hadde omtrent en "ut av meg sjæl opplevelse" og forstod vel ikke helt at dette kunne skje meg. Som sagt, et ufattelig stort kompliment.

Lagde tilsammen 9 bidrag. Legger de ut her etter hvert.

Først ut er et Album av mine fantastiske tantebarn.

Alt jeg lager pleier jeg å gi til noen, så jeg har liksom ikke noe fysisk tilbake selv, annet enn bilder og selvsagt gleden av å lage det. Derfor har jeg laget et lite album som inneholder alle mine 8 fantastiske tantebarn. Albumet har jeg tenkt å finne en perfekt plass til på kontoret mitt.

Malen har jeg hentet fra Craft TV Weekly (Accordion Book in a Box). Albumet er laget av Basic Grey, kolleksjonen Scarlet’s Letter. Bildene i albumet har jeg satt sammen ved hjelp av Photo Shop. Har gjort et forsøk på digital scrapping. Stemplet jeg har brukt er fra Aud Design. Papirblomster fra Prima Flower’s, pynten inni disse (Rondeller) er kjøpt hos Stoff Import, splitbinders og hjørnepynt fra Karin Fosters, bånd fra Oranza, personlig stempel fra Krumelure på baksiden av albumet. Fonten jeg har brukt heter Snoopy Snails.

Her er innsiden av albumet, med alle hjerteknuserene...

Detalj fra innsiden...

Forsiden...

Baksiden...


Det er såååå koselig å kikke opp i bokhylla og se på disse herlige, fantastiske, flotte og skjønne 8 små (ouuups, beklager Adéle, Veronica og Jeanette...5 små..). Vi er utrolig heldige som har så mange fantasiske tante-/onkelbarn.

Endelig! Her er hÄnglars høstpakke..

Har gledet meg sånn til å legge ut disse goodisene. Er også kjempeglad for å kunne fortelle alle hÄnglarfans om at norsk konto endelig er i boks, så fra og med neste pakke vil også vi nordmenn kunne bestille medlemspakken på lik linje med våre svenske venner.

Toget er nok dessverre gått for høstpakken, men disse stemplene selges stykkvis hos InkyWings om en liten stund. Når eksakt vet jeg dessverre ikke, men jeg antar et par uker.

Vel, her er mine DT-kort fra høstpakken:

Forside #1


Bakside #1

Forside #2

Bakside #2

Forside #3

Bakside #3


Alle motivene er malt med Distress. Har i tillegg brukt rødt kritt i kinnene for å få frem litt liv og glød i ansiktene.

Du finner flere herlige smakebiter fra høstpakken i hÄnglarbloggen.

Bestillingskort til et dåpsbarn..

Onsdag var jeg på stempeltreff og da var jeg så heldig å få låne noen trykk av Synnøves Whipper Snapper. Anledningen var et bestillingskort til et dåpsbarn. Hadde jo såååå lyst til å jobbe med den nydelige høstpakken til hÄnglar, men siden den ikke er offentlig enda, kunne jeg jo ikke det. Bare stol på meg når jeg sier at de er så utrolig nydelige!

Jeg har som sagt brukt Whipper Snapper som hovedmotiv. Tekststemplene er fra Stempelglede. Sistnevnte har jeg brukt gjennomgående på kortets 4 sider.

Forsiden...
Innsiden...
Baksiden...

Tusen takk til Grethe som huset alle oss. Takk også til Ailin, Silje, Annie og Synnøve for en utrolig hyggelig skravle-stemple-kveld! Håper vi kan få til noe sånt snart igjen!

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...