Ett Trykk - Pengespann

Jeg fikk et tomt 1-liters spann fra en bransjekollaga fra Jotun. Tanken var å dekorere dette slik at én av mine kunder kunne få den til "pengeinnsamlingen" sin. Denne ideen er vel på ingen måte revolusjonerende, siden mange har dekorert malingsspann før meg, men siden jeg jobber i bransjen og vil gi en liten hilsen til min kunde, var det midt i blinken for min del.

Boksen har jeg dekorert med en passende mønsterark med penger på. Dette har jeg kjøpt på Nille. Jeg har inket runt kantene med Distress, Vintage Photo. Har også stemplet rundt på boksen med et 1-krone-stempel. Husker ikke helt hvor jeg kjøpte den, men dersom noen kjenner den igjen, er det bare å rope ut, så skal jeg selvsagt annonsere hvor den er å få fatt i. (Stemplet kan du få kjøpt hos Kreativ Hobby. Takk skal du ha Marianne). Etiketten er Clearstamps fra Norsk Stempelblad, Brun hyssing fra Cash & Carrie.


Myntinnkastet på toppen fikk jeg naboen til å fixe for meg (han holder på med oppussing, så det var "passende" å stikke bortom og spørre om hjelp).


Her har jeg brukt mine favoritt tags. Får mange spørsmål om hva disse heter og hvor jeg har kjøpt dem. Vel, det er et Qickutz rub-on sett. Jeg kjøpte de hos Bikuben på Strømmen.


Ha en strålende høstdag videre folkens.

11 kommentarer:

Unni sa...

Hei!
Det er så gøy å gå inn på siden din,.alltid noe flott å finne, de siste bildene du har lagt ut nå, har jeg studert lenge og vel i bladet Ett trykk, så nå kan jeg få skryte litt til deg:) FANTASTISK, er vel ett dekkende ord vil jeg tro, man kan vel trygt si at jeg kommer innunder kategorien: Stor beundrer av dine kunstverk:)(Likte spesielt godt gaven til treneren)
Setter STOOOR pris på dine kommentarer på på bloggen min
Hilsen Unni.

Beata Ewa sa...

Dette var kjempefint, Anita!! Samlingsspann pleier å se såååå kjedelig ut til vanlig - greit å fiffe det opp litt!! Likte veldig godt fargene og pynten - det var røff og stilig samtidig!

Ha en god helg!

Mariannes gjenbruk sa...

Nydelig Anita;-) Det krone stempelet kjøpte jeg på Kreativ Hobby....

HegeT sa...

Her inne dukker det stadig opp noe nytt.
Du må være full av ideer....

Boksen var kjempeflott, og kommer sikkert til å tjene formålet sitt..

Klem HegeT

ps, jeg skal på treffet i Tønsberg, og gleder meg til å treffe deg live....

Sollan sa...

Mmm, detta måste vara den vackraste pengespann som finns! Fantastiskt fin.
Klem

Anonym sa...

Å ja, den husker jeg! Den er knallkul! Kjempe god ide! Å så er den så utrolig fin! Du er GOD!

Sanna F sa...

Super fin sparbössa!!!!

Inger Marie sa...

Heiii vennen!!
Det spanne er jo bare kjempe stilig, virkelig kreativt komt på:)
Og boksen med hilsen til håndballtreneren var også helt KNALL.
Bøyer meg i støvet!!

Har fått laget litt kort selv i det siste, burde gjerne gjort NM oppgaven ferdig...men litt gøy å gjøre andre ting også :)


Ha en fin kveld vennen
Go klem

Mara sa...

Vilka fantastiska ideér du har! Jag blir lika imponerad varje gång jag besöker din sida. Superfina saker!

Elisabeth sa...

Heiiiiii vennen
Ja se her du... du er jo bare så utrolig kreativ altså. Det er bare helt nydelig dette spannet. ååååå du er såååå flink!!!!
Jeg har vært hos en veninne i dag og spist ferske boller mmmm herlig å komme til duk og dekket bord..
i morgen reiser mannen på jakt så da skal jeg og barna sitte på rommet og lage kort. De gleder seg til det.. Det var så rart her en gang når malena hadde en veinne på besøk og de hadde limt på noen klistermerker på en kartong og skulle klippe ut.. Malena så forsiktig og nøyaktig og veninna bare klipte raskt rundt... malena var jo helt paff og lurte nå på om hun ikke skulle klippe ordentlig hi hi..
Ha en fin torsdag vennen
god klem fra elisabeth

Unknown sa...

Meine Güte.... du machst ja klasse Werke... deinen Blog hab ich jetzt zufällig entdeckt... es gibt nichts, was mir nicht gefällt..

ich hoffe jetzt mal. das du mich verstehst.. gruß moni

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...