Messe - Promarkerkurs

Jeg hadde fargeleggingskurs med Promarker på messa i helgen, og her er hva vi lagde med det ferdige motivet.

Gaveeske dekorert med et koselig WhipperSnapper motiv.


Esken fra en annen vinkel.


En liten detalj...


Juletekst som er festet til motivet...


Esken åpnet for å vise prinsippet. Strimlene oppi esken er papirrester som ble til overs etter at jeg kuttet til kursmaterialet. Jeg har kjørt disse strimlene gjennom en bølgepappmaskin.


Supplylist


Vi har brukt følgende Promarker:

Jakke: Ruby, Poppy, Warm Grey 3 og 5
Hatt og votter: Warm Grey 1, 3, 5 og Satin
Skjerf, Genser, hattebånd: Pastel Green, Grey Green, Wark Grey 3 og Pastel Blue
Nese: Yellow, Pumpkin og Ruby
Har også brukt Pastel Blue i skyggefeltene på selve snømannen. Rundt motivet - kan man evt bruke Warm Grey.evt. maskere og svampe rundt med Distress Ink - Broken China og til slutt litt glitterlim.

Kursbeskrivelse: Jeg har laget en trinn-for-trinn beskrivelse som du kan laste ned her om du vil. PS! Fila er i pdf-format (4 MB). Klikk her dersom du kun vil laste ned malen på gaveesken.

Ha en fin kveld videre!

Klem fra Anita

15 kommentarer:

Marianne With Nor sa...

Det var en flott eske! Akkurat som om jeg skulle valgt ut fargene selv, elsker lys turkis som julefarge.

Du er veldig flink!!!

Klem Marianne

Trine Pedersen sa...

Takk for at du legger ut en sånn super beskrivelse av hvordan du lager eske,den skal jeg jammen prøve meg på. Det finnes nesten ikke ord for alt det flotte du lager. Å titte på bloggen din er en feststund. :)

Hilsen Trine

Ulle sa...

Wow! Vilken underbar liten ask!

Pia sa...

wow såååå super lækkert projekt, flotte farver

Anonym sa...

Tuuuusen takk for at du legge ut mal!
Kjempefine ting du lage!
Knip!

Henny sa...

I love the box!
Very beautiful,

love,
Henny
http://www.atccardshenny.blogspot.com

mettepip sa...

Så flott eske og nydelig malt motiv! Flott at du legger ut kurset. Har ikke prøvd meg på Promarkers ennå, men det kommer nok;)
Klem fra Mette

Camilla sa...

Hei og takk for sist! Ja det var veldig trivelig og kjempeflott kurs! Astrid og jeg måtte fargelegge litt på flyet hjem hi hi:) Fikk litt aha opplevelse og nå skal det bli gøy å prøve mer med promarkerne.
Tusen takk for kjempekoselig hilsen inne hos meg, hadde vært trivelig å treffes ved en senere anledning, kan meget godt hende det blir Scraporama til våren også;)

Camilla

Monica sa...

Otroligt vacker!! Du gör så mycket fint :-) Älskar din blogg! Jag försökte titta på din beskrivning men jag kan inte öppna den... Gör jag något fel tro..?
Kram kram!

Scrappegal Sørlending sa...

Så FLOTT eske!!! :)
Dette kurset skulle jeg MER enn gjerne vært på!!!
Og lært slike myke overganger! Nyydelig!

Også så gøy å lage eske på kurs da! :)

Iren sa...

Kjempeherlig denne kurseska di Anita!!! Så skjønne farger du har brukt. Gøy å se deg bruke promakers også ;) Du mestrer jo alt!!! Har også begynnt såvidt med promakers, kjekt det også. Koselig med hyggelig kommentar i bloggen min også :)

Ønske deg en fin kveld!

Klem

Anita Hagen sa...

Tusen takk alle sammen, for koselige tilbakemeldinger.

Monica: Du skriver at du ikke får lastet ned malen. Hvis du klikker på linken i innlegget, får du opp en ny side. Der ser du et stort ikon (ser ut som et ark med brett i det ene hjørnet). Klikk på denne og velg 'lagre som' når du får opp neste dialogboks. Eventuelt så kan du bare klikke på teksten 'last ned' som står rett over ikonet.
Hvis du ikke får til dette, må du gjerne sende meg en mail, så skal jeg sende deg pdf-fila. Mailadressen min er anita-hagen(snabela)c2i.net.

Lykke til og ha en finfin kveld videre!

Klem fra Anita

Ellen Karin sa...

Hei Anita!
Skulle gjerne vært på kurset ditt, men hadde desverre ikke mulighet til å komme innover på messa før på søndag. Derfor er jeg kjempeglad for at du deler her på bloggen din. Har nemlig nettop kjøpt meg mine første promakers, og har så vidt famlende prøvd å fargelegge et par motiver. Men jeg har langt igjen ser jeg. Kjempebra at du skriver på hvilke farger du har brukt, for da er det litt enklere for oss nybegynnere. Igjen - takk for at du deler.

Ha en fin kveld.
Klem Ellen Karin.

Monica sa...

Tack så mycket för svaret Anita! :-) Det verkar som det är min data det är fel på och som inte vill hitta något program att öpnna filen i. Jag har satt min man på detta uppdrag ni hihihi :-) Tack igen för att du svarade :-)
Stora kramar!

Ellen sa...

Kjempesøt eske! Jeg er så gald i den snømannen.
Du er så flink!!

Klem Ellen

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...