Endelig...

.... fikk jeg lånt meg et kamera og en kortleser slik at jeg fikk lagt ut noen av DT-kortene jeg har laget. Utrolig hvor hjelpesløs man blir når det tekniske svikter.

Leverte D40'n (speilrefleksen) på service i dag og fikk smertelig beskjed om at det tar ca. 2-3 uker før jeg får det tilbake *vrææææææl* Vel vel, finner vel en løsning!

Her er årets første julekort. Legg merke til detaljen nederst til høyre. Denne sirkelen snurrer rundt når man blåser på den... "tuuuuh-kort" som HegeT sa så fint *knis*


På baksiden står det God Jul...

Annerledes og morsom detalj som jeg har lært på kurs med Bibbi. Den dama er jo en råtass på teknikker så jeg kan varmt anbefale kursing hos henne.

6 kommentarer:

Aud sa...

Åhhhh, så nydelig og kreativt, Anita! :o)

Synd at kameraet ditt trenger reparasjon... Er glad du fikk lånt deg et kamera sånn at vi fikk se noe av det du har laget! (Har vært innom hÄnglar bloggen og sett mer også...)

Nå i helgen har vi stempeltreff her i Trondheim - fint med litt 'Anita-inspirasjon' før vi setter i gang! :o)

Ha ei god helg!

_Kine sa...

For et nydelig julekort! Du er en mester på fargelegging og fine detaljer. Gratulerer så mye med førsteplassen i kort! Det er vel fortjent! Også må jeg si tusen takk for notearkene! De er aldeles midt i blinken for meg, gleder meg til å bruke dem. Ha en flott dag :)

Anonym sa...

Nyyydelig Anita! :-)
Flotte detaljer som alltid! Du er bare super duper kreativ!!!!
Ha en fin helg!!

Anonym sa...

*Dåne* - Så lekkert!

Sanna F sa...

Ååååååååååååååååå vad sött!

Maya sa...

Nydelig kort,med stilig detalj! :)

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...