Jule-Godis-Lomme #1

Jeg har laget en liten julegodislomme etter Andrea Walford sin flotte tutorial.

Rosetten/stemplet er fra Stempelglede - Julestjerne.


Bånd, bling og glitterlim fra Unik Hobby.


Oppi godislommen har jeg brukt bølget papirstrimler for å fylle opp og dekorere.


Baksiden med mitt personlige stempel.

Ha en fin søndag videre!

Klem fra Anita

En liten oppmuntring..

...til en veldig veldig god venn. Nå kan jeg trygt publisere dette fordi jeg vet at hun har mottatt pakken. Jeg har forsøkt å samle ting jeg vet at hun trenger/ønsker seg...og jeg pustet virkelig lettet ut når gaven ble godt mottatt:o)

Fullpakket med deilig dumle som "fyllmasse"


..noen godbiter...


Jeg har dekorert en organzapose, etter tips og idé fra tusenkunstneren og talentfulle Gunhild...


På baksiden av posen har jeg stemplet med det samme motivet.


Et lite dorullalbum med personlig hilsen, pluss noen tags hun kan dekorere. Motivet er påført med transferteknikk. Blondebånd og det nydelige metallhjertet er fra Unik Hobby.


...Litt koselig julebånd surret rundt en stilig gammeldags klesklype. Teksten man så vidt ser her er rubons...


..litt deilig te og en liten smaksprøve av pyntenål med perle. Teksten til venstre er rubons, mens teksten 'vennskap er livets poesi' er fra Stempelglede.


Baksiden med mitt personlige stempel og rubons med teksten "I Believe in You! Mønstararkene jeg har brukt er K&Company Ancestry Two Sided Paperpad.


Ha en riktig god helg folkens.


Klem fra Anita

Julekort #1 hÄnglar

Har laget et foldekort etter denne skissen.

Dette herlige motivet er fra hÄnglar & stÄnglar, og er malt med Distress Reinker på 300g akvarellpapir med akvarellpensel. De flotte mønsterarkene er fra Maja Design.


Kortet åpent...


Snøkrystallen er fra hÄnglar & stenglar, og den dekorative metallpynten fra Unik Hobby:o)


Disse flotte teksstemplene er fra Norsk Stempelblad.


Har festet en snøkrystall med en tynn gulltråd.


Baksiden av det åpne kortet...


..her kan man se den 'dinglende' snøkrystallen (øverst til venstre)


Baksiden av kortet lukket!

Ha en super dag videre, folkens.

Klem fra Anita

Sweet recycle

Dette er et prosjekt jeg laget for en stund siden... jeg manglet bare å kjøpe litt godis å fylle glasset med:-)

Utrolig hva litt koselig papir, blonder og dekorering kan gjøre med et kjedelig glass med fetaost. Disse glassene passer perfekt til å dekorere og de rommer sånn akkurat passelig med godis i dette formatet:o)

I full størrelse...


..åpent glass...


...nydelig metallhjerte fra Unik Hobby..




..dekorativ metallhåndtak. Lokket er malt med offwhite akrylmalilng (KaiserCraft 02 Antique White ), fra Unik Hobby...selvfølgelig!

Ha en fin dag videre folkens!

Klem fra Anita

Sugarbowl #21

Last weeks Sugar Bowl sketch was provided by Tiet. After having problems with my shoulder for a while, it has been good and fun to work with this great sketch, although I did not manage to finish it by the deadline.
Anyway, Thanks Tiet: o)

The front with some gorgeous hÄnglar motive...


...to Bodil ♥ Olav...


Some details...


..some cute metal hearts...


The inside of the card...


...date of notice...



...The backside of the card.


Have a great day folks!


Hugs from Anita

Rester fra kurset!

Kanskje ikke så oppfinnsomt, men jeg har fulgt samme oppskrift som jeg brukte på kurset, rett og slett fordi jeg hadde litt materialer igjen og syns det var synd å la disse støve bort.

Jeg har funnet et litt annet mønsterark og brukt et annet koselig motiv fra nyhetene til Whipper Snapper.


Og i tillegg noen nye godbiter blant metallpynt fra Unik Hobby. Syns disse hjertene er så utrolig søte.


Lille Grommis syns julesternene var veeeeldig spennende:o)


Posen åpnet og tagen på utsiden...


Tagen er lik den forrige med unntak av annen farge på borden. Bakgrunnen er stemplet med Ornamental Holly Bunch med VersaMark Watermark og teksten 'May the Christmas season bring you manyJoyful moments' er stemplet med Archival Ink Coffee.


Baksiden med mitt personlige stempel...


..og til slutt lille Grommis som gjorde en iherdig innsats med å knabbe boksen med julestjerner. Poten ble litt uklar, men det er rett og slett fordi den gikk som en trommestikke *knis*

Ha en strålende helg videre!

Klem fra Anita

Når tiden ikke strekker til..

... er det jammen meg godt med geniale produkter som ikke tar all verdens av tid å lage. Denne søte kleshengeren med tilhørende chipboard-kjole for eksempel.

Den er veeeldig enkelt dekorert, men jeg syns mønsterarkene var så fine i seg selv at det ikke var nødvendig med så mye ekstra...


Koselig pyntebånd i passende prinsessefarge...


Har forelsket meg fullstendig i disse herlige mønsterarkene fra Maja Design.


Søte perler...


Innsiden med en liten hilsen til den søte prinsessen...


Baksiden med mitt personlige stempel...

Supply List:

Papers: Maja Design Mina vänner - Rosa Marina 5 og 3.

Ha en fin kveld videre, alle sammen!

Klem fra Anita

Kursresultat del 2

Transferteknikk - overføre bilder til en tag.

Hvis du skal prøve deg på denne teknikken er det viktig at du bruker laserprintet utskrift, gjerne på 80g kopipapir. Motivet fra en blekkprinter er ikke vannfast og vil flyte utover når du påfører lim. Når det gjelder lim kan du bruke både Omni-Gel og Gel medium. Syns i grunnen de fungerer like greit begge to.

Slik ble resultatet, pakkelapp med en koselig liten gaveeske. Tagen er skåret ut fra Kraftkartong og måler 6x12 cm og hullforsterkerne er laget etter denne tutorialen. Når det gjelder selve transferteknikken, så har jeg hentet inspirasjonen og kunnskapen fra Linda Salte sin flotte forklaring.


Gaveesken er laget ved hjelp av ScorPal. Lokket måler 15x15 cm og bunnen 14,7x14,7 cm. Deretter har vi enkelt og greit preget 1 inch (2,54 cm) inn på alle 4 sidene, både på lokket og bunnen.


Her er tips til flere varianter av pakkelappene..


På baksiden er det stemplet med 'To/From' tekst fra Stempelgledes - Vintage Holly.

Tusen takk for at du besøker bloggen min og tusen hjertelig for alle koselige kommentarer. Det setter jeg virkelig pris på:o)

Ha en super onsdag videre!

Klem fra Anita

Kursresultat del 1

Jeg hadde kurs i fargelegging med Promarker og transferteknikk hos Unik Hobby i helgen og her er resultatet fra del 1. Tusen takk til alle dere som var med og gjøre den dagen så vellykket!

Gavepose!

En enkel gavepose Paper bag - brun med CosmoCricket Be good Favorite Things mønsterark og Brun CANVAS - Pinecone. Den brune stripa under motivet er preget med Cuttlebug Embossing Snowflakes og snøkrystallene er stanset ut med Punch Snowflake Citrine. Sistnevnte er dekorert med glitterlim Blank - Stardust, Sugar Glitter Lily White og Crushed Velvet Flock LilyWhite. Teksten 'A Warm Christmas Wish' er fra Stempelgledes Vintage Holly.


Nydelig motiv fra Whipper Snapper Snow Is Overrated. Motivet er stemplet med Adirondack Pitch BlackPromarker Cartridge Pads og fargelagt med Promarker. Vi har brukt følgende farger. Jakke og lue - Coral, Shale, Warm Grey 2-3. Ski - Sandstone, Cinnamon, Warm Grey 3. Skjerf, votter og genser - Warm Grey 1-5, Satin. Sko - Warm Grey 1-5. Nese og bjelle - Yellow, Mustad, Pumpken og Red, pluss at vi har brukt blender for å få enkelte områder litt lysere. I kinnene litt rødt kritt og på snøen Sugar Glitter Lily White og Crushed Velvet Flock LilyWhite.


Bak motivet er en lomme til å putte en tag med personlig hilsen. Tagen er laget etter denne tutorialen. Stemplene er fra Stempelgledes Vintage Holly...


I bakgrunnen er det stemplet med Ornamental Holly Bunch med VersaMark Watermark og teksten 'May the Christmas season bring you manyJoyful moments' er stemplet med Archival Ink Coffee. Den brune pynteborden er laget lik den på forsiden av posen.


Baksiden av posen i matchende stil.

Ha en fin dag videre!

Klem fra Anita

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...