Transferteknikk - overføre bilder til en tag.
Hvis du skal prøve deg på denne teknikken er det viktig at du bruker laserprintet utskrift, gjerne på 80g kopipapir. Motivet fra en blekkprinter er ikke vannfast og vil flyte utover når du påfører lim. Når det gjelder lim kan du bruke både Omni-Gel og Gel medium. Syns i grunnen de fungerer like greit begge to.
Slik ble resultatet, pakkelapp med en koselig liten gaveeske. Tagen er skåret ut fra Kraftkartong og måler 6x12 cm og hullforsterkerne er laget etter denne tutorialen. Når det gjelder selve transferteknikken, så har jeg hentet inspirasjonen og kunnskapen fra Linda Salte sin flotte forklaring.
Gaveesken er laget ved hjelp av ScorPal. Lokket måler 15x15 cm og bunnen 14,7x14,7 cm. Deretter har vi enkelt og greit preget 1 inch (2,54 cm) inn på alle 4 sidene, både på lokket og bunnen.
Her er tips til flere varianter av pakkelappene..
På baksiden er det stemplet med 'To/From' tekst fra Stempelgledes - Vintage Holly.
Tusen takk for at du besøker bloggen min og tusen hjertelig for alle koselige kommentarer. Det setter jeg virkelig pris på:o)
Ha en super onsdag videre!
Klem fra Anita
12 kommentarer:
Gorgeous Tags Anita. Love the papers and pretty embellishments!
Hug Sandra
Wow! Så utrolig lekkert, både kurs 1 og kurs 2! :) Kjempefine detaljer. *bøyer meg i støvet*
Åh, jeg er så glad i alt som minner meg om gammeldags jul. Så nydelig dette var da :O)
Wow... For noen flotte og nostalgiske pakkelapper!
Jeg var så heldig å se dette IRL, og det var bare nydelig alt sammen.
Så delikat og lekkert.
Ha en fin kveld :)
Klem
De var kjempefine alle sammen!! Takk for supert kurs, Anita! Veldig inspirerende...
Hilsen Stine W Dahl
Så utrolig nydelig Anita! :)
wow så utolig lækre tag
Utrolig flott.
Tags'ene var nydelige,,,
Klem fra Kaia
Utrolig flotte pakkelapper. Må stadig innom bloggen din for å se på alt det flotte du lager:)
Kanon flotte!!!
Det så kjempe gøy ut, dessverre har jeg bare blekkskiver, så får ikke prøvd meg.
Men lover å nyte dine:=)
Klem:))
helt underbara saker du gör!
Legg inn en kommentar