En godisbag til...

Denne godisbagen laget jeg til de fantastiske damene i Norsk Stempelblad; Annie, Åshild og Eli.
Posen ble fylt med en stor pose Twist. Er jo litt hyggeligere å gi en hjemmelaget pose enn den kjedelige, tradisjonelle Twistposen. Denne posen sto på bordet til standen deres i helgen, til alles beskuelse, og du verden så gøy det var å se at den fanget sånn oppmerksomhet. Mulig det var et taktisk fargevalg som gjorde susen *knis*.

Jeg har også her brukt hÄnglarmotiv og maskert disse inni de flotte stemplene til Norsk Stempelblad.

Zoomet detalj for å vise at den fremste hÄngelen ligger limt på med 3D-tape. Dette ble rett og slett gjort for å rette opp en ørliten maskeringsbommert *plystre-plystre*. Men nok en gang har det vist seg at det lar seg gjøre å rette opp feil. Man tvinges til å tenke alternative løsninger og det liker jeg. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

Baksiden...
Legg også merke til det flotte stemplet fra hÄnglar & stÄnglar, øverst ved hanken. Det var mange som spurte om dette faktisk er et stempel. Det beviser jo bare hvor naturtro hÄanglar-Maries tegnehånd er. Herlig!
Inspirasjonen og idéen til denne flotte godisbagen er hentet fra Stampinacademy.

Ha en fin og kreativ kveld/natt videre!
Klem Anita

Godisbag

Her er en liten godisbag som jeg begynte på når jeg var på Hamar-treffet. Tanken var å gi den til Kirsten som takk for at hun er så snill og arrangerer. Vel, Kirsten fikk til slutt godisbagen...etter langt om lenge...og lenger enn langt. Posen ble fylt med en salig blanding av masse sjokolade (selv om jeg i grunnen syns at posen rommet skuffende lite ;-)).

Her er forsiden av posen. Jeg har maskert hÄnglarmotiv inni de nye stemplene til Norsk Stempelblad. På kanten av panelen har jeg brukt stempel fra Stempelglede.

En zoomet detalj...

Nydelige hjerter fra Unik Hobby...

Baksiden...

En liten hilsen til Kirsten...

Inspirasjonen og idéen til denne flotte godisbagen er hentet fra Stampinacademy.

Fargeleggingskurs igjen...

Jeg holdt kurs på Minne-Hjørnet igjen, i helgen. Også denne gangen kan jeg smile trilfreds over å ha hatt et knippe med superhyggelige og stempeldamer samlet rundt bordet.

Her er kortet vi lagde. Føles fremdeles litt merkelig å fargelegge noe annet enn hÄnglarmotiv, men som sagt, siden butikken ikke har HS i sin kolleksjon, ble det Magnoliamotiv også denne gangen.

Forside...

Motivet, malt med distresser i klubbfargene til Ski IL (siden det var der jeg holdt kurs)

Vi bruker følgende Distress Reinker:
(legger også ved en liten forklaring til disse)

ANSIKT: Bruk først Tattered Rose, deretter Anitique Linen for å gi litt mer gyllen brunfarge. Til slutt, når hele motivet er ferdig og ansiktet er helt tørt, kan man ’dutte’ på litt Rødt/orange kritt i kinnene med en Q-tips.

SHORTS:Bland først ut Wethred Wood ut med mye vann og påfør over hele shortsen. Deretter påfør mer farge, litt etter litt og legg bare på mer og mer farge i kantene (der du ønsker skygge)

TRØYE: Mustad Seed blandet ut med mye vann, deretter litt Scratted Straw, gjerne med bittelitt Vintage Photo for å markere ekstra skygge.

VINGENE: Massevis av vann med biittelitt Black Soot. Alternativt kan man bruke Wethred Wood. Påføres kun i skyggekantene

HÅR: Bruk først Scratted Straw, (hvetefarge). Deretter litt Vintage Photo.

BALL OG SKO: Blande ut Vintage Photo i mye vann og tilsette litt etter litt med Vintage Photo til man syns man har funnet den rette nyansen/fargen.

Man kan i prinsippet blande Vintage Photo i alle farger for å få en dypere/mørkere nyanse. Dette er den fargen jeg bruker desidert mest av, både ved fargelegging og inking av kartongkanter.

Fikk et knallgodt tips av Annie og Åshild når vi var på Hamar-treff forrige helg. Lag en oversikt over Distressfargene, print ut og laminer.. så kan man bruke denne til å blande farger på. GENIALT!
Ut fra dette geniale tipset fargela jeg dermed 4x3 cm akvarellpapir i alle Distressene, scannet, laminerte og laget en oversikt over de fargene vi skulle bruke på kurset og hvor på motivet (som forklart over)...og voila!!


Tøft og matchende bånd...

Innside med matchende "juksetaglommer"...
stans ut en sirkel, brett denne i to og fest øverst på en passende kartongstrimmel og vips, så har du en juksetaglomme. Vi har brukt sirkelpunch i str. 5 og 3,7 cm.

Baksiden...

Her er materialene vi brukte:
Bazill - Blågrå, mosegrønn og rødbrun.
Mønsterark - Cards fra Fancy Pants.
Blått bånd med brun kant, sorte splitbinders.
Bakgrunnsstempel fra Minne-Hjørnet, "gratulerer".
Stjernestempel fra Art Impressions
Fonten vi brukte heter Jetser.
Tapen jeg bruker kan du få kjøpt hos Creativ Company
Penslene jeg bruker kan du få kjøpt hos Unik Hobby, type Gold Line Crea-time (jeg bruker str. 1 og 2).
Tusen takk for hjertelig og aktiv deltagelse, alle sammen, og tusen takk for alle flotte tilbakemeldinger. Dette setter jeg utrolig pris på *god klem*

Ha en finfin tirsdag videre!

Klem Anita

Norsk Ukeblad, Uke 15

For de av dere som er interessert i det, så står det en reportasje i Norsk Ukeblad denne uken.

Gøy og ikke minst viktig for dem som lever av dette at det skapes litt blest rundt hobbyen.



Har allerede mottatt massevis av mailer og sms'er fra folk som har fattet interesse.

Syns jo overskriften var smigrende da *smiler trill rundt*

Ha en fin og kreativ kveld, folkens!

Klem Anita

Velkommen til verden...

2 kollegaer har nettopp fått en aldeles nydelig liten prins, så da var det selvfølgelig på plass med et 'velkommen til verden' kort. Idéen er hentet fra en superdyktig Amerikaner, Lauren Meader. Så enkelt og samtidig så brilliant kort! Disse kommer jeg nok til å lage flere ganger.

Forsiden...

Et lekkert motiv fra Stempelglede... Har skrevet over 'prins' med embossingpenn og embosset med klart pulver. Det kommer ikke så godt frem her, men det ble ganske effektfullt.

Innsiden...

Baksiden...

Ha en super og kreativ weekend folkens!

Klem Anita

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...