NM-Finalebidrag #2

Oppgave 2 – Fargelegge et motiv i valgfri teknikk.

Forside; Har brukt beige, lilla og brun kartong fra Bazill, mønterark fra Basic Grey, papirblomster fra Prima Marketing, knapper fra Baizill og Scrapper’s Floss og eyelets fra Karen Foster. Notene og minitagene er stanset ut ved hjelp av Quickutz og de store tagene fra Revolution. Belteremmene er designet "etter eget hode". Motivet er fra hÄnglar & stÄnglar og malt med Distresser. Har i tillegg inket kantene på motivet med Vintage Photo (Distress).

Innside 1, med samme materialer som forsiden. Motiv fra hÄnglar & stÄnglar malt med Distresser. Har i tillegg brukt poststempel fra Aud Design.

Innside 2. Motiv fra hÄnglar & stÄnglar malt med Distresser, poststempel fra Aud Design og tekststempel fra Stempelglede.

Bakside med samme materiale som resten av kortet, og har i tillegg merket baksiden med et personlig stempel, men navnet mitt er byttet ut med mitt deltakernr.

Klem Anita

3 kommentarer:

Jacqueline van der Sar - Crejakaarten sa...

This one is also lovely. It is more a book than a card!!
Love,
Jacqueline

Anita sa...

Utrolig nydelig kort.
Men blir jo ALLTID imponert over fargeteknikken dinda. Du får virkelig motivene til å se levende ut liksom.

Klem

Anonym sa...

ja...nåt alldeles extra blir dina hÄnglar. Så snyggt.
Kram Marie-Louise

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...