NM-Finalebidrag #1

Når jeg fikk se finaleoppgavene bestemte jeg meg for å lage noe "til meg selv" til minne om at jeg har kommet så langt som til finalen i NM. Jeg bestemte meg derfor å lage min egen lille REGNBUE!

Her har jeg samlet en oversikt over alle fargene jeg har av; Distress, H2O, Alkoholblekk og Le Plume II.

Ble for en god stund siden (lenge før jeg startet med denne hobbyen) så fasinert over en prøvevifte, som en konkurrent av meg (Forbo) har i sitt sortiment. Jeg anskaffet meg derfor en slik for å se hvordan denne er "skrudd sammen". Vel, jeg fikk det til etter hvert. Jeg tok rullgardina vår (siden den skal byttes allikevel) og brukte denne som bindeverket i min regnbue. Deretter tok jeg kartongen bakerst i mine akvarelltegneblokker og kuttet disse i passende format, både til arkfanene som skal presentere fargeregisteret mitt og til baksiden for å feste disse til rullgardina:-). Jeg inket alle disse delene med Distresser; Vintage Photo og Peeled Paint. Jeg har også inket rullgardina med Vintage Photo for å få et litt "slitt preg".

Har festet en tag på hver arkfane med tilhørende produktnavn; Distress, H2O... Disse er laget av chipboard, som er inket med Peeled Paint (som pappen på baksiden av vifta). Til disse tagene har jeg også festet en grov hyssing/tråd i matchende farge.

Alle mønsterark og bazillkartong er inket med Vintage Photo (kall meg gjerne pettimeter eller perfeksjonist, men jeg er hyperallergisk mot hvite kanter, spesielt på mønsterark).

De 2 første arkfanene er laget for å henge på veggen og disse er feset til hverandre med metallringer.

Zoomet detalj for å vise hvordan regnbuen er bygget opp...


Her er forsiden/omslaget av min Regnbue. Mønsteret på for-/baksiden av vifta har jeg dekorert med en herlig fibertapet som heter DELTA. Hadde egentlig tenkt å dekorere forsiden med navnet mitt og regnbue, men siden det ikke var lov å merke bidragene med våre navn, forble den navneløs.


Konvolutten på for-/baksiden er stanset ut ved hjelp av Revolution-dies. Har i tillegg merket baksiden med mitt deltakernummer.


Alle arkfanene er dekorert med mørk brun bazill, og bagrunnsark fra Nille og beige bazill med teksttempel fra Paper Artsy. Teksten "My Rainbow" er fonten Jester, som jeg i tillegg har laget mitt eget alfabet av med hjelp av ImagePac. Hjertene er stanset ut med Qickutz og festet på 3D puter og brun hyssing.


Distress! Har klippet ut små biter av glossyark for å male på fargeprøvene. Motivene er fra hÄnglar & stÄnglar. Har i tillegg brukt 3D-lakk (Glossy Acceents) på hjertet.


H2O! Siden disse har en perlemorseffekt, så har jeg pyntet med spitbinders i perlemor og dekorert rundt blomstene med "glimmer-garn" fra Nille. Motivet er fra Whipper Snapper. Partyhatten er fra Making Memories.


Alkoholblekk! Har laget en "smakebit" i brun, turkis og kobber, og brukt denne som bakgrunnsark. Har brukt hvit glossy kartong, som jeg i tillegg også her har brukt til selve fargeprøvene. Tagen og hjertene er stanset ut med Quikutz.


Le Plume II! Har tegnet direkte på stemplet og deretter sprayet litt med vann for å "smelte disse sammen" Motivene er fra Art Impression og Penny Black.

Notiser! Har til slutt laget plass til diverse notiser. Har brukt små klesklyper og pyntebånd fra Panduro.

Alle finalebidragene, både i kategorien kort og scrapbook er samlet i et eget NM-magasin.

Dersom du ikke allerede har sikret deg et eksemplar, anbefaler jeg på det varmeste å investere i dette. Her er det massevis av lekre og inspirerende kreasjoner.


Syns jo det er skikkelig stas å få lov til å være med å pryde forsiden til denne fantastiske samlingen av kunstverk.

Ha en riktig fin kveld videre, kjære stempelvenner!

Klem Anita

15 kommentarer:

Maya sa...

Åhhh denne er så flott!

Men må ha vært litt av en jobb?!

Du er utrolig dyktig,Anita :)

Klem fra Maya

Anita sa...

Så smart!!
Og for et arbeid.
Nydelig!!!

klem

Camilla G sa...

Så nydelig arbeid. Jeg kan se at du virkelig har jobbet lenge med denne, men så er det jo en flott og brukendes ting du har laget deg også! Beundrer din kreativitet

Kortmanitove sa...

Dette ble da utrolig flott! Her er ingenting tilfeldig nei, og resultatet er jo deretter også..
Bra jobba!
Tove

Irene sa...

Dette var en utrolig stilig regnbue - hvor det nok ligger veldig mye jobb bak. Anita - du er som en Sareptas krukke når det gjelder ideer. Går aldri tom. :-)

Hilsen IreneR

Karin sa...

Du er genial :-) simpelthen!!! Der er ikke andet at sige ;-)

Maya sa...

Bare det å komme på noe slikt??? Og for en jobb det må ha vært?!!! Jeg er dypt imponert - du er sykt flink!

Stine sa...

Heia Anita!

Så flott at du har lagt ut NM bidragene dine, har studert de lenge og vel i bladet-men kjekt å se de her også med ekstra forklaring til. Spesielt den regnbuen din er helt fantastisk, den kreativiteten din er imponerende!!

Ha en finfin dag, gleder meg til å se mere kreasjoner fra deg!

Anonym sa...

Sitter här med STORA ögon och hakan full med blåmärken efter att ha slagit i bordet.....Du är verklgen duktig Anita!!!

Lene sa...

Utrolig kreativt, og flott laget!
Gjenomført og flotte detaljer, som vanlig.
Du har hatt litt av en jobb med denne, vil jeg tro.

Lise in Norway sa...

Ja er det noe rart at du vant Kreativ og ny tenkende. Perfeksjonist og detaljert. Jeg tar hatten av for deg. Jeg har lenge gått med fargekartet av lePlum tusjene i vesken. Når lager jeg bok med bindit av alle de andre fargene. Inspirert av regbuen din. Kommer i bloggen etter hvert er helt i start fasen
klem Lise

Inger-g sa...

Hvordan kommer du på alt??!! Imponerende. Og kjempeflott!

Mvh Inger
:-)

PS fikk plass på kurset ditt i april. Jippi! Gleder meg veldig!

Anonym sa...

Så otrolig du är! Jättebra att kunna se alla färger och på ett så vackert sätt!
Kram Marie-Louise

Jacqueline van der Sar - Crejakaarten sa...

Wow, wat a great idea!!! And so beautiful made!!
Jacqueline

Lenas kort sa...

Digger denne!Den er både søt og praktisk :-)

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...