hÄnglar, vin og sjokolade

Har laget nok en vinetikett. Her er hele malen - med lomme!

HÄnglarmotivet er malt med Promarker Cinnamon, Ivory, Dusky Pink , Blush, Satin på 300g akvarellpapir. Helt til slutt har jeg 'duttet' på med litt rødt kritt i kinnene for å få frem litt glød.


Blondebånd, papirroser og selvkomponert pyntenål i asiatisk stil. Det stilige mønsterarket er fra Papirdesign - Vin og venner.


Lomme dekorert med halvperler og fylt med deilig sjokolade.


Denne søte vinflaska har jeg fått av en god venn.


Baksiden med mitt personlige stempel.


Ha en fin dag videre!

Klem fra Anita

Promarker debut...

..for alt må jo prøves. Dermed var tiden kommet for å hoppe i det og teste ut Promarker pennene. Ser jo at jeg har mye å lære for å få til skygger og highlight med hvit penn, men jeg lever i troen på at øvelse gjør mester ;-) Det er i alle fall en morsom måte å fargelegge på.

Motivet er malt med Promarker Cinnamon, Ivory, Dusky Pink , Blush, Satin på 300g akvarellpapir. Jeg har streket opp med grå LePlume rundt motivet og dratt gråfargen forsiktig utover med en fuktig pensel. Helt til slutt har jeg 'duttet' på med litt rødt kritt i kinnene for å få frem litt glød.


Forsiden fra en annen vinkel...


Kortet åpent...


Har stemplet kantene med Single Stamp 019 Grunge Scroll, Grunge Scroll og Grunge Corner fra Grunge Collection.


Metallpynt med søte papirroser inni.


Innsiden er stemplet med Single Stamp 019 Grunge Scroll og Grunge Scroll fra Grunge Collection. Tekststemplene er 1903 - hjørnestempler 13b fra Norsk Stempelblad.


Baksiden med mitt personlige stempel. Pyntebåndet er montert bak panelen uten lim sånn at man kan stramme båndet for å knyte...


Sånn...


Ha en fin kveld videre!

Klem fra Anita

Til en venn


Har dekorert et fetaost-glass. Kjørte glasset et par runder i oppvaskmaskinen for å få av etiketten. Ikke noe spektakulært eller fancy greier, bare en enkel liten hilsen til en venn...som jeg lagde for en god stund siden og som fremdeles står her på hobbyrommet og venter på avreise *rødme*! Glasser er selvsagt fylt med litt goodies ;-)



Dette nydelige mønsterarket er fra 7Gypsies - Carolina journey Flock Paper-Leaves, Pyntebånd fra Nille, en gammel knapp og hampetråd.




Tekst skrevet ut fra PC og fontene jeg har brukt heter Wendy og 2Peas Old Type. Etiketten er stanset ut med Curly Label fra Stampin' Up.


Zoom...


Bunnen fra utsiden...


Bunnen fra innsiden..med mitt personlige stempel.


Ha en fin kveld videre!


Klem fra Anita

Vin Tag

En helt enkel vin tag sammen med en påskehilsen :-)
Motivet er fra den nyeste klubbpakken til hÄnglar & stÄnglar. Selve tagen er stanset ut med Cuttlebug.

Motivet er malt med Distress reinker på 300g akvarellpapir med akvarellpensel.

Søte og dekorative liljer...


..litt glitter på vingene...


..tøff eyelet som opprinnelig var sølvfarget. Farget denne med Dark Brown StazOn sånn at den matchet bedre.


Må også vise frem vår lille stolthet. Lille Sheeba har fått en supersøt liten bebiss og vi har fått et nydelig familiemedlem til.. Han er en skikkelig gromgutt og kosepromp allerede, så med god hjelp fra mine kjære venner fra Hamar, har vi gitt han det passende navnet - Grommis :-)

Håper dere alle har hatt en flott og avslappende påske.

Ha en strålende tirsdag videre!


Klem fra Anita

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...