27.12.2007

Julekort til sjefen min...

Vi pleier alltid å spleise på en hyggelig juleblomst til sjefen vår, men i år skulle jeg lage et personlig julekort i tilleggg. Var jo veldig spent på om dette var noe han i det hele tatt brydde seg om, men gudskjelov, han syns det var kjempefint!

Har brukt litt tykk papp og kuttet denne i 15x20 og dekorert med noteark med julesanger. Har inket og embosset med gull i kantene. Har skåret ut firmalogoen vår med Silhouetten og laget julekurv med en tapet fra høstens kolleksjon, Delta. Flotte fibertapeter med flock. Den ensfargede sorte inneholder glimmer, men det kommer ikke så godt frem her. Har selvsagt fylt hjertet med "gode ønsker" og "varme tanker". Har satt det hele sammen med Bind it all.

Forsiden...


Zoomet detalj fra forsiden...


Innsiden...


Baksiden...


zoomet detalj fra baksiden...


Ha en strålende 3.juledag folkens!

Juleklem fra Anita

7 kommentarer:

Jorunn sa...

Utrolig nydelig kort, og ekstra hyggelig at sjefen likte det også!

Hege sa...

Hei!
Takk for kos hilsen i bloggen min. Men jeg lurer på om du har bommet på hvilken Hege du besøkte ;-) Jeg har ikke sendt deg noe julekort altså.... Men skulle jo ønske jeg hadde det, for da hadde det jo vært et på vei til meg nå... *hehe*

Så må jeg bare kommentere at jeg syns du lager utrolig mye flott alså! Jeg digger å besøke bloggen dn for inspirasjon! Nå fikk jeg faktisk lyst å lage julekort igjen ;-)
Håperdu har hatt en flott jul, og har kost deg masse!

Sanna F sa...

Jätte snyggt kort. Klart att chefen gillade det!!!

Aashild sa...

Herlig herlig herlig!! :) Du imponerer meg stadig, vennen! Var redd du hadde droppa all kreativitet i jula, men heldigvis popper det opp den ene lekkerbisken etter den andre her i bloggen *puuhhhster lettet ut* :)

God klem!

Camilla sa...

Tack för hälsningen och rara ord till mig...
Vill skicka en kram till dig och Norge..Tack snälla Anita för härlig insperation och allt fint du gör. Är alldeles stum av det vackra Lila kortet du gjort...
Vilket underbart Papper...
Jag älskar det....
och allt annat du gör..
Och din färgläggning av motiven är bara sååå fin...
Tänk om jag bodde i Norge såå skulle jag smyga hem till dig och låna ett kort att ha på min hylla...skratt...

Må så gott Anita och chefen hoppas jag blev glad över kortet...jag vill vara din chef...ler...
En stor kram till dig...
Camilla

Moia sa...

Ja hvilken sjef ville ikke bli glad for et slikt kort, tja det finnes vel noen håpløse sjefer rundt omkring. Uansett kjempefine kort, og de melkekartongene var helt supre.

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...