Tja, hva skal man si?

Dette var nemlig ment å bli et fargesprakende påske-posekort med magnoliastempler!!! Så hva som skjedde på veien ut til hendene mine vetta fåglarna. Tenkte nemlig å slå flere fluer i en smekk med å kombinere en posekortutfordring med bursdagen til Mor (Toms bestemor), samt å få testet de herlig magnoliastemplene jeg fikk i påskepakken, så man kan vel si at jeg "feiget ut" med trygge vintagefarger og litt mer "bestemorvennlig preg". Tror aldri jeg har brukt så lang tid på å komme i gang med et kort før. Jeg startet i går ettermiddag og monterte det siste når jeg sto opp i dag tidlig. Fikk liksom aldri bestemt meg for hva, åssen og hvordan - En skikkelig sprerre rett og slett (frustrende).

Vel det ble da til slutt et bursdagskort til Mor, vel og merke litt "hummer og kanari" kort med litt forskjellige stilarter, men pytt sann, hjemmelaget direkte fra hjertet er det i alle fall.

Her er forsiden
Har forelsket meg fullstendig i disse tekststripene. Ideen er forøvrig hentet fra 2 fantastisk dyktige svenske scrappere; Petras Paradises og Linda Muhren. Anbefaler virkelig å ta en titt innom bloggene deres.


Her er baksiden, med "signatur"

Innsiden

Og til slutt tag'sene

Hadde tenkt å sette igang med å lage et påskekort, men jeg skal reise på håndballmatch om halvannen time og jeg klarer simpelthen ikke sitte rolig (de som kjenner meg vet hvordan jeg er i forkant av match). Vi har kun 2 matcher igjen av sesongen, så jeg får nyte det i fulle drag og hente ut det aller aller beste (er nemlig en ekstremt scoringskåt høyrekant som ELSKER å løpe).
Ha en fantastisk flott og kreativ søndag videre!

3 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅh herregud vilket fint kort du gjort!!!! Ett uppfinningsrikt kort med härliga färger! =D
Risk för liftning, bara så du vet! *hihi* ;)

Tack för söta ord om mig och Linda i texten!! *glad*

Sköt om dej!!
Kram Petra

Unknown sa...

Helt enig med Petra; kortet ditt er så nyyyydelig.... Fargene, teksten og utførselen er helmaks...
Du er virkelig en kortkunstner. :-)

Takk for de hyggelige ordene på min blog, det er alltid så koselig med positive tilbakemeldinger...

Håper håndballkampen gikk bra! Ha en scrappende flott mandag!

Synnøve

Sanna F sa...

Å vilket underbart vackert kort !!!
Helt fantastiskt fiiiiiiiiiint!

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...