# 2 Bug Hug - med forklaring!

Har fått spørsmål om hvordan jeg har laget innpakningen til denne, så jeg tenkte jeg skulle vise hvordan jeg har brettet.
For det er som dere ser, ingen mal, bare brettet for frihånd.

Veldig enkel!Jeg har brukt et 12" x 12" mønsterark, brettet i 3 på langs og i 2 på tvers, eller omvendt om du vil. Hullet har jeg stanset ut med Spellbinders og Cuttlebug.


Her har jeg brettet én gang og på denne siden syns jeg det var passende med en personlig hilsen. Skrifttypen jeg har brukt er min egen håndskrift som jeg har laget som font, du finner en genial løsning på dette her.


Her har jeg brettet den i 3. Teksstemplet jeg har brukt er fra Stempelgledes kolleksjon - Min Venn. Syns denne teksten er så utrolig koselig.


Slik ser den ut, ferdig dekorert og lukket :o) Dette herlige hÄnglar minimotivet og den søte teksten 'Bug Hug' er fra Leksandmessa, og er malt med Distress Reinker på 300g akvarellpapir med akvarellpensel. De søte solsikkene og metallpynten finner du hos Unik Hobby, så klart ;-)


Siden myggarmebåndet skal fjernes etter hvert, har jeg dekorert det 'tomme hullet' med et koselig teksstempel fra Stempelglede - Single Stamp 015 Magi.


Utsiden fra en annen vinkel.

Ha en strålende sommerkveld videre!

Klem fra Anita

12 kommentarer:

Camilla sa...

Du är fantastisk Anita på alla sett;)
Det är så fint och jag gillar denna "present" inslagning.
Så fina färger och jag blev förälskad i dom fina solrosorna.
Dom var verkligen vackra och dekorativa.
Och fjärilarna är lika fina.
Det är sommar om detta kortet.
Hoppas att du har det bra och att ni har bättre väder en vi.
Och dina katter kan vara ute och leka,
tänker på dig och önskar dig en härlig kväll.
Kramar Camilla

Anonym sa...

Så kult!

❤ Kaia sa...

Genialt !!!
Hva mer kan man si..
Ha en fortsatt flott sommer.
Klem fra meg :o)

mettepip sa...

Så flott dette var Anita. Lekkert og detaljert til fingerspissene som vanlig. Du er jo så snill som legger ut beskrivelse av arbeidene dine også! De ministemplene er det noe nytt fra H&S eller er det bare de vanlige som du har tatt elementer fra?
Har endelig fått meg blogg, og har tatt meg den frihet og legge deg til i lista mi, håper det er OK?
Klem fra Mette

Anonym sa...

Du er virkelig helt fantastisk du Anita! Tusen takk! Nydelig var dette! Jeg har en liten utfordning til deg i min blogg. Jeg velger blandt annet og gi den til deg fordi du lager alltid noe helt unikt og at jeg ser opp til deg:`) Håper du tar den med et smil! Klem fra Hanna

Heidi sa...

Falt helt for dette Anita - de kortene som er laget med disse armbåndene er jo bare såååå fine. Og for en flott gave - særlig til de som blir stukket mye. Sønnen min er alltid et yndet mål for små stikkende kryp.
Hvor får man kjøpt disse? Var inne på linken men kunne ikke se hvordan man fikk tak i de

Klemmer fra
Heidi

Anita Hagen sa...

Tusen hjertelig takk, alle sammen. Herlighet for noen herlige kommentarer. GOD klem til dere alle.

Heidi: Jeg kjøpte mitt BugBand hos Ting & Tang. Ellers vet jeg at Importøren (Mona Lisa Agentur) selger til følgende kjeder: Bygg & Bo, Maxbo, Felleskjøpet, Plantasjen, Jernia, Montér og Byggmakker. Håper du finner det, ellers får du gi meg et lite pip;-)

Ha en fin sommerkveld videre, alle sammen.

Klem fra Anita

Graciela Fumasoni sa...

HOLA ANITA! PRECIOSO TU BLOG, TE MANDO UN SALUDO DESDE BS.AS. GRACIELA

Lilian sa...

This is a great project! Thank you for always sharing your tutorials!

Ingela O. sa...

Hej Anita!
Nu kommenterar jag istället för att maila!
Nu har jag gjort ett kort med sedelficka som blev rätt så bra tycker jag. Tack för hjälpen än en gång.
Så många idéer du har, denna presentinslagningen är ju bara så fin! :-)
Ett sådant insektsarmband skulle vi haft när vi var på tältsemester i Lillehammer, det var vi, några till och massor av mygg på den campingen.
Men vi åkte upp till Hafjell och tittade på OS-anläggningen där och åkte skridskor i ishallen i Gjövik så vi slapp myggen!!!
Kram Ingela O.

linn kr/sykepleier sa...

Synes du kommer med mange kreative ideer og flotte kreasjoner.
Liker kjempe godt de gode trinn-for-trinn forklaringene dine.
Lurer på om du ikke kan (om du ikke har gjort det før da. Har ikke fått saumfart hele bloggen ennå) gi oss en trinn-for-trinn når det gjelder fargelegging av stempeltrykk. Du har gjort det på en så fabelaktig god måte syns jeg, og skulle så gjerne ha lært meg teknikken. :D

Mrs X sa...

Som tack för att du alltid ger mig så mycket inspiration, så vill jag ge dig en award! Den finns att hämta på min blogg, ifall du vill :)

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...