27.05.2009

#1 Bryllupskort

Bryllupskort til et vennepar som giftet seg i helgen. Jeg har kost meg skikkelig med de nye stemplene fra Stempelglede. Kortet er sterkt inspirert av Bibbi. Den dama er bare helt rå!! Jeg anbefaler virkelig å kikke innom bloggen hennes.


Jeg har stemplet hjerte fra kolleksjonen Grunge Flourish Hearts i bakgrunnen, deretter har jeg steplet hjertet én gang til, klippet det ut og embosset baksiden med glitter embossingpulver og limt dette på toppen med 3d-puter.Her ser man bedre hvordan jeg har montert hjertene oppå hverandre.Superlekkert teksstempel :o)Syns denne teksten er så fin og passende til anledningen.Innsiden. Tekststemplet øverst er så utrolig flott "Så blir de stående, disse tre: Tro, håp og kjærlighet. Men størst blant dem er Kjærligheten"


Baksiden med min persolige signatur.

Supply List:

Patterned Paper: Making Memories - Fabric Brocade Rouge Paperie Item#30981.
Ink: Archival Ink Coffee. Distress Ink Antique Linen & Tattered Rose.
Other: Stickers by Melissa Frances, flowers by Papirloftet, Ribbons by Panduro and Lace by Papir i hjertet.


-::-


Litt om minstemann i huset. Jeg har fått massevis av spørsmål, alt fra om han er bebissen til Sheeba, hva navnet hans er, hvordan det går med han, om han skal gis bort... Jeg synes det er veldig koselig at det fins så mange dyrekjære der ute, så jeg føler at jeg skylder dere noen svar.
  • Grommis er navnet og Sheeba er den stolte mor.
  • Om han skal gis bort??? Nope!!! Jeg syns det er vanskelig nok å gi bort kattunger når de er 4-5 i kullet, så når Grommis ankom alene var det i grunnen aldri noe tvil. Han skal definitivt ikke gis bort.
  • Han er en tøff liten koseklump på drøye 8 uker. Han har vært renslig i snart 4 uker allerede og han har spist egen mat omtrent like lenge.
  • Ang hvor gammel jeg syns kattungene bør være når de skal gis bort, så varierer dette selvsagt noe, men et sted mellom 8-10 uker er forsvarlig i mine øyne.

Håper dere føler at dere har fått svar. Husk at jeg er ingen fagmann på dette området, bare ekstremt glad i disse hårballene :0)


Her er noen glimt:
Her utforskes sengen "hm! ikke her?....


... og ikke der!"

Rengjøring i kombinasjon med litt leking.

Første turen ut i det grønne element!


Ha en strålene kveld videre!

Klem fra Anita

21.05.2009

#2 Konfirmasjonskort og Tutorial

Konfirmasjonskort med kredittkortløsning som pengelomme. Jeg har et metalletui til kredittkort og derfra har jeg hentet idéen til denne pengelommen. Du finner en trinn for trinn forklaring lenger ned på siden.


Kortet ferdig pyntet. Motivet er printet ut fra PC. Teksten Til konfirmanten er fra Stempelglede. Diverse blomster, bling, halvperler og metallpynt fra Unik Hobby. De grønne blomstene er svampet med Distress Shabby Shutters.Søte små papirroser og den søte pyntekanten er stanset ut med Doily Lace fra Martha Stewart.Zoom...Innsiden med personlig hilsen sitat og pengelomme. Teksten Magi er fra Stempelgledes' Til konfirmanten.Fra en annen vinkel for å vise pengelommen bedre.Rund kantene har jeg brukt Grunge Scroll og Ornamental Cirkle fra Grunge Collection. Disse er stemplet med Versa Marks Watermark Stamp Pad for å få en svak nyanse av stemplet.Baksiden med mitt personlige stempel. Disse kan kjøpes hos Scrapmagasinet.


Trinn for trinn

Jeg skal nå vise hvordan man lager kortet med pengelommen.


Kutt kartong i str. 12x8 inch (del på 2,54 for å regne om til cm). Preges på 4, 6 og 8. Jeg har brukt Scor Pal til å hjelpe meg med pregingen. GENIALT verktøy!Brettes slik.Merk av hvor lang du vil ha åpningen hvor pengene skal legges i. Jeg har målt åpningen til 14 cm.Bruk Word Window Punch (man kan selvsagt skjære ut med skalpell også). Jeg har merket av midten på tvers og langs, sånn at jeg lettere ser når jeg skal stanset ut.Bruk en sikelpunch for å lage tommelfinigergrep sånn at man lettere kan få ut pengene.Slik skal den bli. Lim pengelommen i toppen og bunnen.Skjær til en kartong i 12x8 og brett på midten.Bruk f.eks kantpucnen Doily Lace fra Martha Stewart for å lage en dekorativ kant.Voila, da er kortet klart til pynting!

Ha en fin dag videre alle sammen.

Klem fra Anita

12.05.2009

#1 Konfirmasjonskort

Et enkelt konfirmasjonskort til ei flott jente som ikke er så glad i for mye stæsj og pynt.

/A simple Conrimation card to a nice young girl who is not to big fan of too much decorations.

Det nydelig hjertet er fra de nye herligehetene Grunge Flourish Hearts - Scroll Heart & Flourishes. Mønsterarket er fra My Mind's Eye - BellaBella Item #BBB1004. Jeg har svampet kantene med Distress Tattered Rose og Valnut Stain.

/The beautiful heart is from the new goodies Grunge Flourish Hearts- Scroll Heart & flourish. Pattern Sheet is from My Mind's Eye - Bella Bella Item # BBB1004. I have inked the edges with Distress Tattered Rose and Valnut Stain.Teksstempel fra kolleksjonen Til konfirmanten. Paprirroser fra Papriloftet.

/Text from the collection Til konfirmanten.Søtt lite hjerte fra panduro, pyntebånd fra Papirloftet og blondebånd fra Papir i hjertet.

/Some detailsInnsiden med personlig hilsen og pengelomme. Bak pengelommen har jeg stemplet med Single Stamp 019 Grunge Scroll.

/The inside with personal greeting and a money pocket. Behind the pocket I have used Single Stamp 019 Grunge Scroll.På utsiden av pengelommen har jeg brukt teksstemplet er fra kolleksjonen Til konfirmanten. Pyntekanten er stanset ut med Doily Lace fra Martha Stewart.

/ On the outside of the money pocket I have used a textstamp from the collection Til konfirmanten. The decorative edge is punched with Doily Lace from Martha Stewart.Her har jeg lagt inn litt penger for å illustrere. Skal selvsagt sørge for å legge i hundrelapper som matcher mønsterarket.

/Some money just to illustrate the money pocket. I will of course use money with matching color.Dekorative halvperler fra Kaiser Crafts og papirblomst fra Prima. Har brukt samme swirlen som teksstemplet på pengelommen. Har satt en tapebit over resten av teksten når jeg trykket på blekk. Teksten er skrevet ut fra PC og fonten heter Futura og Bickham.

/ Decorative pearls from Kaiser Crafts and flowers from Prima. Have used the same swirl as in the text on the moneyy pocket. The personal greeting is printed from the computer and the font are called Futura and Bickham.Baksiden med mitt personlige stempel. Har først stemplet med Single Stamp 020 Grunge Circle, deretter limt mitt personlige stempel oppå med 3D-limputer.

/ Backside with my personal stamp. First I used the Single Stamp 020 Grunge Circle, then pasted my personal stamp on top with 3D-glue.


Have a nice day!

Hug from Anita

04.05.2009

Bursdagshilsen..

..til en liten prinsesse som hadde bursdag for en stund siden. Jeg laget en matchende eske med presang. Den lille prinsessen er veldig glad i kattepuser, så kort og presang bærer litt preg av dette :-)


Det herlige mønsterarket er fra Kimberly Poloson.Gaveesken har et lite vindu sånn at man får en liten sniktitt.Supersøt liten Emalje Cat.Motivet er Whiff Of Joy Willow with flower basket, er malt med Promarker Cinnamon, Ivory, Dusky Pink , Blush, Satin på 300g akvarellpapir. Helt til slutt har jeg 'duttet' på med litt rødt kritt i kinnene for å få frem litt glød. Tekststempelet er fra Stempelglede, Gratulerer med dagen. De søte blomstene finner du hos Unik Hobby -de heter Prima Mini Gypso Ivory.Beltet med motivet er til å holde kortet sammen og er avtagbart...bak motivet skjuler det seg en hemmelig tekst...Flott og dekorativ metallkrone, Pewter Crown Large.Innsiden av kortet med tekststempel fra Stempelglede, Gratulerer med dagen. De søte kattesporene skal indikere Sheeba og lille Grommis. Den største poten er stanset ut med QuicKutz og den lille er et søtt stempel jeg har fått av en god venn :-)Baksiden av kortet...Baksiden, uten beltet. Her har jeg også lagt gaven oppi esken sånn at man får en liten sniktitt i vinduet :-)


Og til slutt en liten oppdatering av minstemann i huset.


Han elsker å ligge oppi hendene. Her ligger han trygt og godt i naboens hender, 10 dager gammel.


Her ligger han i matmors hånd.. ikke så lett å ta et godt bilde når den ene hånden er opptatt.


Her har han vokst vesentlig - 1 måned gammel og i ferd med å vokse ut av matmors hånd.


Sukk! Han er jo bare så søt og sjarmerende da. Akkurat nå skulle jeg ønske at hånda mi vokste i takt med Grommis. Det er så utrolig kos når han ligger der.


Ha en fin dag videre!

Klem fra Anita
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...