#4 høsthÄnglar

En godisbag til. Denne gangen til en liten prinsesse. Det er til lillesøsteren til han som fikk forrige bag, så jeg har forsøkt å gjøre dem så like som mulig. Denne lille prinsessen elsker råååååsa, så da ble det rosa, rosa og rosa ;-)
HÄnglarjenta er fra høstpakken og malt med distresser på 300g akvarell. Jeg har tatt på litt 3D-lakk på sløyene i håret og på skoene. Det kommer ikke så godt frem her, men det ble ganske effektfullt.


Her ser man litt bedre hva som er oppi godisbagen...


Prinsessegodis...


Her er et bilde av den søte prinsessen og pusen. Har også her lagt ved en liten nesenuss fra min lille Sheeba. Poteavtrykket er laget med Paw Print fra QK. Bilde er forresten embosset med clear embossing, inket litt med Tattered Rose, sprayet med Shimmer mist og drysset over litt hvitt glitter. Dette ble gjort i flere lag og jeg skal hilse å si at det glinset og blinket av bildet :-)

Ha en finfin dag videre, alle sammen!

Klem fra Anita

Distress fargekart

I april la jeg ut et innlegg fra et kurs jeg hadde på Ski hvor jeg viste frem fargekartet vi brukte.
Siden jeg har fått så mange spørsmål og henvendelser om dette, har jeg lagt det ut til nedlastning,
sånn at dere også kan få glede av dette.



Klikk her for å laste ned fargekartet, print ut og laminer. Perfekt til å blande distresser på og ikke minst enkelt å ta med seg på treff eller bruke på krus.

Jeg har lagt ut fargekartet i pdf-format og word-format. I tillegg har jeg lagt ut fargeprøvene av alle fargene, slik at du kan lage din egen om du vil. Er veldig takknemlig om du forteller hvor du har fått dette fra. Jeg vil samtidig legge til at idéen opprinnelig kommer fra de fantastiske damene i Norsk Stempleblad, Annie og Åshild.

Her kan dere se bilder fra et kurs jeg hadde på Happy Hobby på Gjøvik i august, hvor disse ble flittig brukt.

Ha det så bra, alle sammen!

Klem fra Anita

#3 høsthÄnglar

Litt fotballgodis til tøffe fotballgutter. Jeg har funnet idéen til denne flotte bag/vesken hos Therese. hÄnglarmotivet er fra høstpakken, malt med distresser på 300g akvarell.
Har forsøkt å bruke fargene som representerer fotballaget til Kristoffer (Fart IL). Tekststemplet er fra Stempelglede Single Stamp 025.


Litt bedre zoom av hÄnglargutten...


Her er et bilde av den tøffe fotballgutten sammen med pusen jeg var så heldig å få lov til å gi dem. Man kan vel trygt si at den pusen har kommet til paradis, med stor P. Har laget en liten signatur-hilsen fra min lille Sheeba. Avtrykket av poten er forresten laget ved hjelpe av Paw print fra QuicKutz.


Baksiden av chipboarden med en liten hilsen...


Baksiden av godisbagen, med et stilig guttestempel fra Stempelglede, Single Stamps 026.

Ha en finfin tirsdag videre folkens.

Klem fra Anita

#2 HøsthÄnglar


Her er nok et hÄnglarkort med de nydelige høsthÄnglarna. Syns dette gutten er så utrolig søt. Kortet er til en 40 års jubilant og det er ingen ringere enn min kjære svoger. Jeg har maskert motivet og forsøkt å stemple et teksstempel bak. Den brune bakgrunnen er en flott vinyltapet (Impala) som er forsøkt sydd på et grønt panel. Tapeten er i imitert lær og det kommer nok ikke så godt frem her, men den er utrolig naturtro og stilig.



hÄnglargutten ikledd mine absolutte favorittfarger.


Har brukt en tråd som passet utmerket til den røffe tapeten og som i grunnen står godt i stil til høsten.


Har brukt tekstrimler og perler fra et gammelt kjede for å "jazze opp" litt... Her kommer strukturen i tapeten bedre frem også...


Baksiden med samme teksstempel som rundt motivet på forsiden..


Og til slutt et lite sjarmtroll som syns det er fryktelig stas når hobbyrommet bugner av rot og duppedingser. Her er det perlene som utforskes. Det er jo så utrolig kos når Sheeba er med og hobbylerer. Kan du tenke deg noe koseligere selskap enn tilfreds maling fra en bortskjemt pusunge?

Ha en finfin tirsdag videre, alle sammen og tusen hjertelig takk for alle supersøte tilbakemeldingene dere legger igjen. Gi dere selv en god og varm klem fra meg :-)

Klem fra Anita

#1 HøsthÄnglar

Endelig er høsthÄnglarna her, eller endelig får vi i DT lov til å vise dem frem, blir vel mer riktig å si. Dette er et mappekort som jeg begynte å lage på Grorudtreffet i august. Camilla hadde en utrolig flott tutorial med utfordring på Sukkersøtt og tanken var å delta der, men jeg glemte helt at jeg ikke fikk lov til å vise frem hÄnglarna. Ja ja, da måtte mitt bidrag til Sukkersøtt utgå på agendaen.


Her er i hverfall min variant av mappekortet. Teksten "jeg har ikke glemt deg" er fra Norsk Stempelblad.


Med charms fra Unik Hobby, selvsagt :-)


Her er innsiden av kortet med personlig hilsen til bursdagsbarnet.


Jeg har brukt drikkebrikker av Chipboard...


Baksiden av Chipbarden, dekorert med lekre tekststempler.


..fra Stempelglede. Jeg har brukt teksstempel fra serien Min Venn (vennskap får sjelten til å blomstre) og Single Stamp 015 - Magi


Baksiden av kortet.
Jeg syns det var helt hjerteskjærende å punche ut kun deler av den nydelige lille hÄnglen, derfor måtte jeg tenke ut noe å bruke resten av motivet til...og sånn ble det.


En liten zoom av de søte hÄnglarføttene...

Jeg kommer til å legge ut flere høsthÄnglar fortløpende.

Ha en fin fredag videre!

Klem fra Anita

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...