Sheeba B. Luba..

..she's my baby!

Jeg annonserte for en tid tilbake 4 nydelige pusekatter som skulle gis bort. Vel, det var i utgangspunktet 5, men den ene hadde allerede fått ny adresse. (Dere kan lese mer om den superheldige Tarzan som flyttet til Kirsten og familien på Hamar, her).

De 4 gjenværende har også fått nye hjem... Vel, jeg klarte ikke å motstå lengre, så jentepus B har flyttet inn hos oss og har nå fått det morsomme og sjarmerende navnet Sheeba B. Luba (vi sier bare Sheeba da).
Det er så utrolig koselig å ha en liten bebiss i hus, igjen... Så masse energi og såååå mange rampestreker. Sjefen sjøl, Henrik er ikke like enig, men det "går seg til" etter hvert. Han er litt i opposisjon og har et skrikende behov for å si i fra, men jeg vet at Henrik og Sheeba kommer til å bli supergode kompiser etter hvert.

Her er lille Sheeba, bare 19 dager gammel...


4 uker gammel...

10 uker gammel...


11 uker gammel...

Her har hun lagt sin elsk på printeren min...

Ei skikkelig sjarmerende og herlig lita tulle.

Katter er jo så utrolig tilpasningsdyktige at det er til å få tårer i øynene av. Sheeba satt på armen min hjem fra min svigerinne og var nok litt skeptisk, samtidig som hun malte så søtt. Når jeg slapp henne ned på gulvet i gangen hjemme, snuste hun nysgjerrig rundt og gikk med ”høye kneløft” før hun lyste opp i øynene og løp rundt som en tulling og stoooorkoste seg. Inn i stua, ut i gangen, inn i stua, oppi sofaen, ut i gangen, inn på kjøkkenet, ut i gangen…. Så stoppet hun opp og snuste seg frem til dossen under trappa. Oppi der en tur og prøvetisset litt, før hun gikk bananas og løp rundt som en tulling igjen. Sånn holdt hun på til hun ble sliten og trøtt. Da kom hun rett oppi fanget mitt og la seg til å sove litt. Snakk om å finne seg fort til rette *smelt*

Ha en strålende sommerdag videre!

Klem Anita

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...