Grisekort!

Her er et bestillingskort, hvilket jeg syns er fryktelig vanskelig å lage. Når man ikke kjenner den som skal få kortet syns jeg nesten det er håpløst å lage noe. Fikk imidlertid noen opplysniger å jobbe ut i fra da. Kortet skal til en grisebonde fra trøndelag som fyller 5o år.. han er selvironisk, uhøytidelig og har god sans for "grise" humor...så ut fra disse kriteriene ble dette resultatet..

Forside, med "tøffe-nøff" som hovedmotiv..


Innside, med "grise"humor


Matchende bakside...

Konfirmasjonstid - gutter

Her er et lite knippe av guttekortene så langt:

Kort med plass til penger bak luken..

Voila, bak luken, 2 konvolutter til å putte penger oppi..


Matchende bakside...
En litt mer maskulin variant..


Innside...


Matchende bakside...


Dåpskort til Sondre

Siste tilskudd i "tantebarn-flokken" skal døpes i morgen og her er kortet endelig ferdig. Har forsøkt flere ganger, både i går og i dag, med å lage et passende dåpskort, men det har liksom ikke fungert uansett hva jeg har forsøkt. Har hatt skikkelig produksjonssperre og det har vært frustrerende, spesielt når klokken tikker og dåpen nærmer seg... Men jeg kom da i mål til slutt!


Forside:


Innside med et koselig dikt:

Innside med hilsen fra tanter og onkler:

Bakside med "signatur-tag"

Fargene avviker noe for siden det var så mye stæsj og duppedingser på forsiden måtte jeg ta disse bildene med kameraet. Fargene på innsiden er vel mest riktig i fargene.

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...