30.12.2008

I kjærlighetens tegn...

Nok et kort som så dagens lys på Maya-treff =) Idéen til dette spinnerkortet er hentet fra Crafters Kitchen. Morsomt, enkelt og veldig dekorativt.


Mønsteraket er fra Basic Grey. Motivet er fra Whipper Snapper - Kind Hearted Bug, malt med Distresser på 300g akvarellpapir med akvarellpensel. Teksten 'kjærlighet' neders i venstre hjørne er rubbons fra Norsk Stempelblad. Sirklene, er laget med Spellbinders.Søtt lite hjerte Gold heart og herlig bånd i kjærlighetens fargeHjerte på magen er dekorert med Diamond Glaze og glitter. Det syns ikke så godt her, men det skinner og gir en utrolig stilig effekt når den spinner rundt.Stemplet Kjærlighet er fra Stempelglede og metallpyten fra Unik Hobby.Innsiden er embosset med snøkrystaller (Cuttlebug).Herlig sitat stempel fra Else Irene Meling.Baksiden...

Hvis du syns snøkrystall-rammene rundt bildene er flotte, anbefaler jeg en titt innom Kristine. I tillegg til å ha laget denne, har hun flotte tutorials med nyttige tips fra Photoshop. Strongly recomended!!

Ha en strålende dag videre!

Klem fra Anita

6 kommentarer:

Camilla sa...

Oj, så härligt när det snurrar.
Älskar dina detaljer och allt du visa.
Tack Anita.
Kram Camilla

Eli sa...

Hallois, Snuppa! For et herlig motiv da, tøfft var det. Du har jo gjennomført som vanlig, Elsker å se alle dine detaljer, Anita!

Kjempe nyttårsklem fra meg!

Angella sa...

Morsomt... og kreativt:)


Angella

Hege-Annie Simonsen sa...

Åh, så flott!!... Kjempeherlig dette motivet! Og jeg må nok en gang bare lene meg tilbake og beundre all den kjempeflotte detaljrikdommen!...

Kos deg og ha ei fin nyttårsfeiring! :o)

Maya sa...

Sååå lekkert dette kortet,og enda flottere i virkeligheten!!
Nyydelige detaljer og så utrolig gjennomført :)
Ha en superduper feiring og så gleder jeg meg til å se hva 2009 bringer av kreative og magiske kreasjoner!
Nyttårsklem fra Maya :)

Marja Sch sa...

What a gorgeous card. So lovely made. Wishing you a happy and creative 2009. Hugs Marja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...