31.05.2007

hÄnglar - Bien og blomsten

Også her er hovedmotivet fra hÄnglars sommerpakke. Kortet er ment som en gratulasjon til ei som venter barn "Bie & Blomst...nytt liv, nytt håp". Bien er et stempel jeg har laget selv, og det er egentlig ganske fint, men jeg stemplet med en pute som ikke var så glad i vann...så den ble litt "blury" dessverre. Syns alikevel jeg måtte ha den med.


Matchende bakgrunn:

4 kommentarer:

Ailin sa...

Hei Anita!
Så utrolig mange fine kort du har laget! Syntes bare stilen på kortene dine er helt rå!!! Du får det alltid til slik at alt ser så perfekt ut og så forseg gjort ned til minste lille detalj både foran og bak. ( og som oftes inni også!)

Siden forumet ikke er helt godt må jeg bare slenge med en annen liten kommentar: Fargeleggingen går så det suser nå.....syntes jeg får det til. Tusen takk for all hjelp, du syntes det kanskje ikke var mye, men for meg var det akkurat det som skulle til!! (Det som funka for meg var distress med vannpensel.)

mari sa...

vannvittig flotte baksider også du lager på kortene! er ikke så flink til det jeg, blir helst bare signert der...hmm...noe å tenke på!

Aud sa...

Nok et supert kort! Det er små kunstverk du presterer! :o)

Så artig at du har laget egne stempler - om du har laget flere enn bien og stjernene så håper jeg vi får se dem snart! ;o)

Sanna F sa...

Å vilket somrigt och super härligt soligt kort!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...